DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL  EN PSICOTERAPIA I REPROCESSAMENT DEL TRAUMA

El passat 28 de setembre va començar la 7a promoció de la formació en trauma que dirigeixen Mario Salvador i Carmen Cuenca.

M’ha sorgit la necessitat de compartir aquest fet al blog, entre d’altres coses, perquè he tingut l’oportunitat de formar part del conjunt de terapeutes que ens hem format amb la Carme i en Mario. Vaig començar el meu camí amb ells en la 1a promoció d’aquest seminari. I des d’aleshores, la meva inquietud en aprendre més sobre el trauma i com tractar-lo, d’una forma respectuosa, amb eines i coneixements extremadament útils i que donen sentit a la meva professió, no para de créixer. Més enllà d’això, els agraeixo profundament l’enfoc sobre la persona, el cervell i la saviesa pròpies de l’ésser humà, en definitiva, de la persona que tinc al davant quan treballo, i que té un gran poder autosanador si se li faciliten les condicions necessàries per fer-ho. El paper del terapeuta com a company de viatge en les intimitats més profundes i al mateix temps, doloroses que ha viscut la persona, sabent on volem anar i al mateix temps no forçant l’arribada al destí, és dels regals més inmensos que he rebut com a psicoterapeuta.

És per aquest motiu que comparteixo amb vosaltres l’emoció i la sensació que vaig tenir el dia que llegia que ja s’ha arribat a la setena promoció.

Us convido, si voleu, a clicar el link que us adjunto. En Mario i la Carmen, i els testimonis de companys de formació, expliquen molt millor del que ho podria fer jo mateixa el que ens han transmès i continuen transmetent, i que per molt temps ho puguin fer.

Seminario de Desarrollo Profesional en Psicoterapia de Integración y Reprocesamiento del Trauma, 7ª promoción, el 28 de Septiembre