EL CREIXEMENT PERSONAL DEMANA TEMPS


“TAHAR I EL PERFUM,

Des que treballava a les clavegueres, Tahar es passava els dies xipollejant entre els excrements. Un bon dia, en sortir de la feina, una perfumeria va despertar la seva curiositat i va entrar a l’establiment. 

Sorprès per totes aquestes fragàncies desconegudes, va aspirar profundament per captar-les millor, però el seu cos es va posar rígid i va perdre el coneixement a l’acte.

Van tractar de reanimar-lo sense èxit. Li van fer respirar sals, li van donar bufetades a les galtes, el van ruixar amb aigua, però tot va ser en va. Tahar seguia inconscient.


Avisat, el seu pare va anar a corre-cuita cap a la perfumeria, proveït d’una capseta d’excrements. Un cop allà, es va acostar a Tahar i va obrir la capsa davant el seu nas. Uns segons més tard, Tahar es va despertar, sorprès de trobar-se en una situació semblant.


El procés del creixement interior i de la florida del nostre ésser essencial necessita temps i insistència. Per molt que ens agradaria no passarem – com en aquest conte – directament de la claveguera a la perfumeria del nostre ésser”.

Alejandro Jodorowski