INDAGANT EN TU, 4 de juny del 2022-2a edició

Amb moltes ganes de repetir l’experiència de l’any passat, et convido a la segona edició del taller Indagant en tu que he previst per dissabte 4 de juny.

Indagant en tu és una proposta que et faig per acostar-te al sentir conscient i alhora, revisar parts del teu sistema intern. Des d’aquí, i a partir de la meditació guiada, descobriràs i sentiràs el que ets en essència.

La finalitat d’aquesta activitat és obrir la consciència en el dia a dia i també la curiositat per indagar qui ets i com has arribat fins avui. Si t’encaixa aquest propòsit, el taller va adreçat a tu.

Farem aquesta pràctica a l’aire lliure, al bosc terapèutic de Palau, a Girona (al cantó del camp del Girona a Montilivi). El grup serà reduït. Farem una ullada al caminar conscient segons proposa el mestre budista Thich Nhat Hanh, i ens endinsarem breument al model de Sistemes de la Família Interna, de Richard Schwartz, amb l’ajuda de la meditació.

TALLER INDAGA EN TU

Durada: De les 10’00 a els 14’00 hores

LLoc: Bosc terapèutic de Palau (Girona). Uns dies abans, et faré arribar la ubicació exacte del taller, per trobar-nos allà.

Preu: 30 euros

Pagament: per Bizum a 639849363 o transferència bancària a ES89 0081 7020 2100 0143 6450
Data límit per inscriure’s: 27 de maig de 2022
Cal adjuntar el justificant del pagament a la inscripció
Les places al taller són limitades.

Vine amb roba còmoda, una màrfega o quelcom similar, per seure a terra i amb ganes de sentir i sentir-te!

T’hi espero!

INSCRIPCIÓ

Per formalitzar la inscripció, escriu un correu electrònic amb el teu nom, telèfon mòbil, justificant de pagament a angelicagiralt@gmail.com descarrega’t la següent documentació per portar-la signada el dia del taller.

DOCUMENTACIÓ:

Posteriorment, et confirmaré la teva plaça.

Cartell taller "Indagant en tu"
Bosc terapèutic de Palau - Girona
4 de juny del 2022
Angèlica Giralt

1 Comment

Comments are closed.