Taller: Indagant en tu

“Indagant en tu”, és una proposta que et faig per acostar-te al sentir conscient i alhora, revisar parts del teu sistema intern. Des d’aquí, i a partir de la meditació guiada, descobriràs i sentiràs el que ets en essència.

La finalitat d’aquesta activitat és obrir la consciència en el dia a dia i també la curiositat per indagar qui ets i com has arribat fins avui. Si t’encaixa aquest propòsit, el taller va adreçat a tu.

Farem aquesta pràctica a l’aire lliure, al bosc terapèutic de Palau, a Girona (al cantó del camp del Girona a Montilivi). El grup serà reduït. Farem una ullada al caminar conscient segons proposa el mestre budista Thich Nhat Hanh, i ens endinsarem breument al model de Sistemes de la Família Interna, de Richard Schwartz, amb l’ajuda de la meditació.

Ens trobarem a les 9.00 h del matí a l’aparcament de cotxes que hi ha just davant l’entrada del camp de futbol del Girona.

Veure-ho a google maps.

La durada del taller és d’aproximadament 3 hores.

El preu és de 25 euros i el pagament es farà efectiu el mateix dia.

Vine amb roba còmoda, una màrfega o quelcom similar, per seure a terra i amb ganes de sentir i sentir-te!

T’hi espero!

INSCRIPCIÓ

Per formalitzar la inscripció, escriu un correu electrònic amb el teu nom i telèfon mòbil a angelica@copc.cat i descarrega’t la següent documentació per portar-la signada el dia del taller.

DOCUMENTACIÓ:

Posteriorment, et confirmaré la teva plaça.