UN LLIBRE PER L’ESTIU

Un llibre per l’estiu…

“L’atenció plena es situa en el cor de la meditació budista, però la seva essència és universal i té un profund benefici pràctic. Sovint, la nostra ment no és conscient de les múltiples possibilitats del moment present i de la seva bellesa única, ja que tenim tendència a l’automatisme que ens allunya del contacte amb l’únic temps que tenim per viure, créixer, sentir, estimar, aprendre i donar-li forma a les coses.
Per sort, la nostra ment també té la profunda capacitat innata d’ajudar-nos a despertar a l’atenció plena i així poder usar els nostres millors moments en benefici propi, el dels altres i en el del planeta en el que vivim. El cultiu de la ment que condueix al despertar ple s’anomena meditació.
En aquest llibre, Jon Kabat-Zinn ens mostra el camí per practicar la meditació i desenvolupar l’atenció plena en les nostres vides. Va dirigit tant als que arriben a la meditació per primera vegada com a aquells practicants experimentats, a tots aquells que desitgen disfrutar de tots els moments rics de la vida”.